Filip De Cooman

Na het behalen van zijn Master voor motorische revalidatie en kinesitherapie in 1998 volgde Filip nog een verdere opleiding in verband met osteopathie en McKenzie MDT.

Nele Van Melkebeek

Nele behaalde eerst een Master motorische revalidatie en kinesitherapie, daarna studeerde ze myfasciale therapie en McKenzie MDT. Naast haar werk houdt ze zich nu bezig met een opleiding osteopathie en het Mulligan Concept.

1Lize

Lize Nieuwborg

Lize studeerde in 2018 af aan KU Leuven als Master of Science in de revalidatiewetenschappen en de kinesitherapie, specialisatie sportkinesitherapie. In 2017 volgde ze de cursus “Sporttaping: Basisbeginselen en toepassingen” ook volgde ze dat jaar een eerste module van de cursus “Complex Core +: Training and Therapy” (Roman Jahoda). Binnenkort zal ze de cursus “dryneedling” aanvatten. In haar vrije tijd houdt ze zich gepassioneerd bezig met sporten. Ze houdt er dan ook van sporters op een effectieve manier te behandelen zodat ook zij terug zo snel mogelijk actief kunnen zijn in hun favoriete sporttak. Haar job in Decofit combineert ze met een job als kinesitherapeut op de Pdh-dienst(partiële daghospitalisatie) in het revalidatieziekenhuis Inkendaal.

WIJ HEBBEN JE NODIG!

DecoFit is op zoek naar een kinesitherapeut met een manuele specialiteit
(osteopathie, manuele therapie, …) om de praktijk te versterken en mee helpen uit te bouwen.